X Choose your country
sv_SE Sweden
da_DK Denmark
nb_NO Norway
en_GB UK
fi_FI Finland
de_DE Germany
es_ES Spain
fr_FR France
pl_PL Poland
nl_NL Netherlands
Designed and produced in Sweden
+46 (0)10-4804700 | Dealers

Levering/transport

Leveringsvoorwaarden

De voorwaarden voor levering en transport van uw order staan op uw orderbevestiging. Op uw orderbevestiging staat ook de leveringsweek. Op de orderbevestiging wordt de datum aangegeven voor de vrijdag in de betreffende leveringsweek. Als dit staat aangegeven op de orderbevestiging, nemen wij altijd per e-mail contact op met de klant voordat wij materiaal verzenden. Onze levertijden variëren normaal gesproken van 2-8 weken. De levertijden variëren door het verschil tussen standaardmaten en aangepaste afmetingen voor ClickitUp® delen.

Het is belangrijk om de informatie over levering en transport te lezen die u bij uw orderbevestiging krijgt. Een kopie van de bijgevoegde pdf vindt u hier

Levertijden

De levertijden variëren door het verschil tussen standaardmaten en aangepaste afmetingen in de order. Als ErgoSafe AB niet binnen de afgesproken tijd kan leveren, wordt er per e-mail contact met u opgenomen. U wordt dan geïnformeerd over de reden voor de vertraging en krijgt een nieuwe levertijd.

Uw levering wordt aangekondigd door onze transporteurs. De geschatte leveringsweek staat op uw orderbevestiging. De leverdatum wordt bepaald door onze transporteur en wij hebben daar geen invloed op. De transporteur geeft een tijdsinterval voor het lossen aan u door en doet dat uiterlijk op de dag vóór levering via het door u aangegeven telefoonnummer.

Transport

Verpakking van materiaal

ClickitUp® wordt verpakt op een speciaal daarvoor gemaakte houten pallet. Een pallet bevat maximaal 6 delen.

Controle bij levering van materiaal

Controleer samen met de chauffeur of het materiaal onbeschadigd is en of het op de vrachtbrief aangegeven aantal colli klopt. Bij zichtbare beschadigingen van de verpakking of het materiaal of bij ontbrekende colli moet u dit bij het in ontvangst nemen schriftelijk aangeven op de vrachtbrief. Meld de beschadiging of het ontbreken van producten daarna zo snel mogelijk bij ErgoSafe AB. Zichtbare beschadiging van materiaal moet bij ErgoSafe worden gemeld op de dag waarop materiaal aankomt. Niet-zichtbare beschadiging die pas wordt geconstateerd bij uitpakken, maar die wel kan worden toegeschreven aan het transport van materiaal moet uiterlijk 6 dagen na ontvangst van de levering worden gemeld. Neem vooral contact op met ErgoSafe als u vragen hebt over beschadiging van materiaal die veroorzaakt is tijdens of in verband met het transport. Contactgegevens ErgoSafe.

Levering per vrachtwagen

Hoe wordt mijn ClickitUp balustrade geleverd?
ClickitUp® delen worden compleet geleverd op pallets. Een pallet bevat 6 delen. Een pallet kan in totaal maximaal 450 kg wegen. De levering moet plaatsvinden op een geasfalteerde of vergelijkbare weg. De koper is ervoor verantwoordelijk dat de weg tot aan de plaats van levering voldoet aan de eisen van het transportbedrijf.

1x ClickitUp® 1800 sectie weegt 73 kg
1x ClickitUp® 1500 sectie weegt 63 kg
1x ClickitUp® 1000 sectie weegt 45 kg