Designed and produced in Sweden
+46 (0)10-4804700

Nieuwbouw

Een heerlijke oase met windscherm voor uw terras

Bent u aan het nadenken over een nieuwbouwwoning? Bij de planning van nieuwbouwwoningen wordt in de bouwtekeningen de buitenomgeving vaak niet echt meegenomen. Als het huis vervolgens klaar is, moet de buitenomgeving nog worden aangepakt.

Onze deskundige medewerkers helpen u graag met tekeningen voor uw buitenruimte, terras of balkon. Daarin wordt voor de glazen balustrade de juiste variant gebruikt om al in een vroeg stadium ook de buitenomgeving mee te nemen in het bouwproject. 

Eén glazen balustrade, meerdere varianten

Met ClickitUp® glazen balustrade op uw terras zorgt u voor een glashelder uitzicht terwijl de beweegbare glazen u beschermen tegen de wind. De balustrade kan worden gecombineerd met onze vaste glazen balustrade met hetzelfde elegante en stijlvolle design.

Er zijn diverse varianten van ClickitUp® glazen balustrade. De productontwikkeling van de oorspronkelijke variant van ClickitUp®, die wordt gekenmerkt door de beweegbare functionaliteit, heeft inmiddels andere varianten opgeleverd voor balkons, glazen balustrades binnen bestaande balustrades en wat wij een vaste balustrade noemen, CiU Fixed.

Laat u inspireren door bouwprojecten met ClickitUp® Glazen balustrade

Nieuwbouw, woning, Borstahusen, Landskrona
Nieuwbouw, woning, Ekerum, Öland
Nieuwbouw, woning, Villa Sjöbacka, Ekerö

Offerte?

Vul het contactformulier in als u een offerte wilt of als u wilt dat een verkoper contact met u opneemt.

Wij helpen u graag verder!

Neem gerust contact met ons op als u vragen hebt of als u bezig bent met een interessant project.

Foto’s

Laat u inspireren door onze foto’s van diverse projecten waarbij de glazen balustrade ClickitUp® is gebruikt.