X Choose your country
sv_SE Sweden
da_DK Denmark
nb_NO Norway
en_GB UK
fi_FI Finland
de_DE Germany
es_ES Spain
fr_FR France
pl_PL Poland
nl_NL Netherlands
Designed and produced in Sweden
+46 (0)10-4804700 | Dealers

Glazen balustrade

Eén glazen balustrade, meerdere varianten

Wat onze glazen balustrades met elkaar gemeen hebben, zijn het unieke design en de innovatieve constructie die zo kenmerkend zijn voor ClickitUp®. Om in te spelen op verschillende behoeften en locaties zijn er via aanpassingen meerdere varianten gecreëerd van de glazen balustrade.

Wij hebben glazen balustrades voor begane grond, voor het balkon en voor plaatsing binnen een bestaande balustrade. Ze zijn verkrijgbaar met of zonder het bovenste beweegbare glas van de originele ClickitUp® uitvoering.

Glass balustrade – for ground level

Als de buitenomgeving op de begane grond is, kunt u kiezen tussen ClickitUp, CiUFixed of CiUFlex. Kenmerkend voor begane grond is dat de balustrade niet gemonteerd mag worden op plekken waar valrisico bestaat.

ClickitUp

Veel horecagelegenheden met terrasjes maken gebruik van ClickitUp, onze in hoogte verstelbare glazen balustrade, om hun gasten te beschermen tegen weersinvloeden, maar deze glazen balustradevariant is net zo geschikt voor thuis als windscherm op het balkon, rondom het terras of de patio.

CiUFixed

Als u geen behoefte heeft aan een windscherm, kunt u kiezen voor onze vaste glazen balustrade CiUFixed.

CiUFlex

Onze nieuwe CiUFlex kan worden besteld als vaste glazen balustrade met de mogelijkheid tot uitbreiding met windscherm. Bestellen is eenvoudig en zo ook het achteraf monteren van het aparte beweegbare bovendeel.

Vul de offerteaanvraag in en ontvang een prijsopgave voor uw glazen balustrade.

Glass balustrade – for the balcony

Als de buitenomgeving een plek is waar valrisico bestaat, kunt u kiezen voor onze glazen balustrades met balkonglas. Onze glazen balustradevarianten voor balkons zijn getest en goedgekeurd volgens de geldende branchestandaarden.

De varianten voldoen aan de strengste testvereisten op de markt, zonder daardoor af te doen aan het design. Onze glazen balustrades voor balkons bieden u design en veiligheid in één.

ClickitUpBalcony

Met ClickitUpBalcony voor terrassen krijgt u een glashelder uitzicht en tegelijkertijd beschermt het beweegbare bovendeel van de glazen balustrade tegen wind. De balustrade kan worden gecombineerd met onze vaste glazen balustrade

CiUBalconyFixed

CiUBalconyFixed, die hetzelfde elegante en stijlvolle design heeft als onze in hoogte verstelbare variant.

CiUBalconyFlex

CiUBalconyFlex is een nieuwe glazen balustradevariant voor balkons. Deze vaste glazen balustrade kan achteraf worden uitgebreid met een beweegbaar bovendeel.

Vul de offerteaanvraag in en ontvang een prijsopgave voor uw glazen balustrade.

Glazen balustrade voor montage achteraf

ClickitUpInside is een glazen balustrade die het mogelijk maakt om achteraf een glazen windscherm te monteren binnen een bestaande balkonbalustrade. Als de buitenomgeving al een goedgekeurde balustrade heeft, is ClickitUpInside de variant om voor te kiezen.

Het achteraf monteren van een in hoogte verstelbare balustrade geeft u een balkon waar u geen last heeft van wind. Onze Inside-varianten worden binnen een bestaande vaste installatie geplaatst.

ClickitUpInside 600

Inside 600 is een glazen balustradevariant die het achteraf monteren van een glazen windscherm binnen een bestaande balustrade mogelijk maakt. De variant is vooral geschikt voor montage op een plek waar al een bestaande, volledige balustrade is geplaatst.

ClickitUpInside 1100

Inside 1100 heeft grotendeels dezelfde constructie als ClickitUp. Wat de producten onderscheidt, zijn de verschillende grondbevestigingen. We hebben onze Inside-varianten uitgerust met grondbevestigingen die dicht bij een bestaande balustrade of muur kunnen worden geplaatst.

Vul de offerteaanvraag in en ontvang een prijsopgave voor uw glazen balustrade.