X Choose your country
sv_SE Sweden
da_DK Denmark
nb_NO Norway
en_GB UK
fi_FI Finland
de_DE Germany
es_ES Spain
fr_FR France
pl_PL Poland
nl_NL Netherlands
Designed and produced in Sweden
+46 (0)10-4804700 | Dealers

Woning

Glazen balustrade voor uw terras

Voor bescherming tegen de wind, zonder het uitzicht te belemmeren, zijn onze in hoogte verstelbare glazen balustrades ideaal. In hetzelfde elegante en stijlvolle design hebben we ook glazen balustrades met alleen een vast onderste glas.

Onze nieuwste productontwikkeling is verkrijgbaar in varianten voor zowel de begane grond als balkons en is gebaseerd op de originele construcție van ClickitUp®. Wat hierbij anders is dan bij het origineel, is dat het mogelijk is om een vast en beweegbaar deel te bestellen op verschillende tijdstippen. Zowel CiUFlex als CiUBalconyFlex zijn makkelijk te upgraden met het beweegbare deel dat onze in hoogte verstelbare glazen balustrades hebben.

Wij hebben glazen balustrades voor alle buitenomgevingen!

Vul de offerteaanvraag in en ontvang een prijsopgave voor uw glazen balustrade.

Glazen balustrade voor begane grond

Als de buitenomgeving op de begane grond is, kunt u kiezen tussen ClickitUp, CiUFixed of CiUFlex. Kenmerkend voor begane grond is dat de balustrade niet gemonteerd mag worden op plekken waar valrisico bestaat.

Probeer onze balustrades op uw terras!

Wij bieden de mogelijkheid om te testen hoe een glazen balustrade van ClickitUp® er bij u uitziet. Scan de QR-code en plaats de glazen balustrade op je terras.
Klik op ZIEN in AR om te testen!

Een glazen balustrade – verschillende varianten

Onze vakbekwame medewerkers helpen u graag om uw terras, terras, balkon of buitenzitplaats in te richten met de juiste variant glazen balustrade voor uw buitenomgeving!

BUILDING HELP

Om bij een ClickitUp® Glazen balustrade te zorgen voor een optimaal eindresultaat leiden wij u met de Bouwgids door het hele proces voor de planning, voorbereidingen, bestelling en montage.

Glazen balustrade voor balkon

Als de buitenomgeving een plek is waar valrisico bestaat, kunt u kiezen voor onze glazen balustrades met balkonglas. Onze glazen balustradevarianten voor balkons zijn getest en goedgekeurd volgens de geldende branchestandaarden.

De varianten voldoen aan de strengste testvereisten op de markt, zonder daardoor af te doen aan het design. Onze glazen balustrades voor balkons bieden u design en veiligheid in één.

Offerte?

Vul het contactformulier in als u een offerte wilt of als u wilt dat een verkoper contact met u opneemt.

Wij helpen u graag verder!

Neem gerust contact met ons op als u vragen hebt of als u bezig bent met een interessant project.

Foto’s

Laat u inspireren door onze foto’s van diverse projecten waarbij de glazen balustrade ClickitUp® is gebruikt.