Designed and produced in Sweden
+46 (0)10-4804700

ClickitUp – Een premium glazen balustrade

Een glazen balustrade van ClickitUp® wordt ontwikkeld met in het achterhoofd de combinatie van design, kwaliteit, veiligheid en functionaliteit in één product. Het stijlvolle silhouet van de glazen balustrade wordt verkregen door de combinatie van glas, aluminium en de verlijmingstechniek Structural Glazing, wat inhoudt dat het glas rechtstreeks op de aluminiumprofielen wordt gelijmd. Deze combinatie geeft de glazen balustrade zijn minimalistische uitstraling, waarbij de focus ligt op de transparantie van het glas.

ClickitUp® is het resultaat van een succesvolle productontwikkeling. Het materiaal en alle onderdelen zijn zorgvuldig geselecteerd en speciaal ontwikkeld met een pittig klimaat en de hoge verwachtingen van de markt voor ogen.

Met onze glazen balustrades voor patio’s, terrassen, balkons of terrasjes bij horecagelegenheden willen we altijd de beste oplossing leveren. Om hieraan te voldoen, hebben we verschillende varianten van glazen balustrades.

VED-Lund-ClickitUp

Met of zonder windscherm?

In de loop der jaren is ClickitUp® doorontwikkeld en er zijn tegenwoordig meerdere varianten van de glazen balustrade verkrijgbaar. Tegenwoordig is ClickitUp® met en zonder windscherm verkrijgbaar. Bij de productontwikkeling van de glazen balustrade is ook rekening gehouden met verschillende montagemogelijkheden. Lees meer over de verschillende varianten van de glazen balustrade bij onze glazen balustrades.

De modelrechten voor ClickitUp® worden beschermd door ErgoSafe AB. Design right 002416248. 001-005. 3/3 2014. De productie vindt volledig plaats in de ruimten van ErgoSafe in Halmstad.

ClickitUp® glazen balustrade wordt geleverd in de vorm van kant-en-klaar gemonteerde delen. Deze delen worden bij de montage samengevoegd tot één systeem met behulp van dubbele bovenkappen en dubbele bodembevestigingen.

Het origineel van in hoogte verstelbare glazen balustrades

Voor het verstellen van de hoogte van de glazen balustrade wordt een semi-automatische gasveertechniek gebruikt. Met een eenvoudige handgreep klikt u een weerbescherming omhoog en uw terras – thuis of in de horeca – is beschermd tegen de weersomstandigheden. ClickitUp® – de beweegbare variant is het origineel.

Met focus op design, kwaliteit, veiligheid en functie

Die combinatie maakt van ClickitUp® een exclusief product. Ons product is een geheel nieuw en uniek type glazen balustrade, aldus CEO Fredrik Johansson van ErgoSafe, het bedrijf dat het product ClickitUp® heeft gerealiseerd en ontwikkeld. Inmiddels hebben we ook een vaste glazen balustrade, CiU Fixed, met hetzelfde elegante en stijlvolle design. Een product dat prima kan worden gecombineerd met ClickitUp®.

ClickitUp® – met of zonder windscherm?

In de loop der jaren is ClickitUp® doorontwikkeld en er zijn tegenwoordig meerdere varianten van de glazen balustrade verkrijgbaar. Tegenwoordig is ClickitUp® met en zonder windscherm verkrijgbaar. Bij de productontwikkeling van de glazen balustrade is ook rekening gehouden met verschillende montagemogelijkheden. Lees meer over de verschillende varianten van de glazen balustrade bij onze glazen balustrades.

De modelrechten voor ClickitUp® worden beschermd door ErgoSafe AB. Design right 002416248. 001-005. 3/3 2014. De productie vindt volledig plaats in de ruimten van ErgoSafe in Halmstad.

ClickitUp® glazen balustrade wordt geleverd in de vorm van kant-en-klaar gemonteerde delen. Deze delen worden bij de montage samengevoegd tot één systeem met behulp van dubbele bovenkappen en dubbele bodembevestigingen.

In hoogte verstelbare glazen balustrades – het origineel

ClickitUp® werd gelanceerd in 2014 en is het origineel als het gaat om in hoogte verstelbare glazen balustrades met vrije glasranden.
ClickitUp® – voor een bijna volledig glashelder uitzicht.

Voor bescherming tegen de wind, zonder het uitzicht te belemmeren, zijn onze in hoogte verstelbare glazen balustrades ideaal. In hetzelfde elegante en stijlvolle design hebben we ook glazen balustrades met alleen een vast onderste glas.

Onze nieuwste productontwikkeling is verkrijgbaar in varianten voor zowel de begane grond als balkons en is gebaseerd op de originele construcție van ClickitUp®. Wat hierbij anders is dan bij het origineel, is dat het mogelijk is om een vast en beweegbaar deel te bestellen op verschillende tijdstippen. 

Zowel CiUFlex als CiUBalconyFlex zijn makkelijk te upgraden met het beweegbare deel dat onze in hoogte verstelbare glazen balustrades hebben.

.

Offerte?

Vul het contactformulier in als u een offerte wilt of als u wilt dat een verkoper contact met u opneemt.

Wij helpen u graag verder!

Neem gerust contact met ons op als u vragen hebt of als u bezig bent met een interessant project.

Foto’s

Laat u inspireren door onze foto’s van diverse projecten waarbij de glazen balustrade ClickitUp® is gebruikt.

De glazen ClickitUp®-balustrade van ErgoSafe is beschermd door: Modelrecht 002416248. 001-005. 3-3-2014.
Onze ontwerpbescherming houdt in dat geen enkele andere partij het wettelijke recht heeft om kopieën van de glazen balustrade van ErgoSafe te vervaardigen, verkopen of importeren binnen de EU.