Designed and produced in Sweden
+46 (0)10-4804700

ClickitUp®Balcony

Glazen balustrade voor balkon

Wilt vaker overdag en ‘s avonds buiten kunnen zitten? Met ClickitUp®Balcony kunt van uw balkon of terras een windstille oase maken. ClickitUp®Balcony zorgt voor een fraai en stijlvol balkon of terras.

ClickitUp®Balcony is de beweegbare glazen balustrade die is aangepast en voldoet aan de strengste testvereisten binnen de markt. ErgoSafe, het bedrijf achter ClickitUp®, heeft een Zweedse SP-certificering in lijn met EN-1090, een Europese norm met betrekking tot dragende constructies van staal en aluminium. Het product is voor uw veiligheid getest bij het Zweedse technische onderzoeksinstituut SP met betrekking tot belastingsproef en windbelasting.

Een premium glazen balustrade

ClickitUp®Balcony wordt verkocht met aangepaste afmetingen en de maximale breedte bedraagt 1800 mm per deel. Het onderste vaste deel van gelaagd veiligheidsglas bestaat uit 8,76 mm gehard glas en het bovenste beweegbare deel uit 6 mm gehard glas.

In de lage stand is de glazen balustrade 1100 mm hoog. Het beweegbare glas is 800 mm, waardoor de balustrade in de hoge stand een totale hoogte heeft van 1900 mm. ClickitUp©Balcony heeft in de hoge stand bovendien ook een geluiddempende werking. De aluminiumprofielen zijn standaard naturel geanodiseerd. Tegen meerprijs zijn ook zwart geanodiseerde profielen verkrijgbaar.

Offerte?

Vul het contactformulier in als u een offerte wilt of als u wilt dat een verkoper contact met u opneemt.

Wij helpen u graag verder!

Neem gerust contact met ons op als u vragen hebt of als u bezig bent met een interessant project.

Foto’s

Laat u inspireren door onze foto’s van diverse projecten waarbij de glazen balustrade ClickitUp® is gebruikt.