X Choose your country
Sweden Sweden
Denmark Denmark
Norway Norway
Finland Finland
Germany Germany
Spain Spain
France France
Netherlands Netherlands
Poland Poland
uk UK
Designed and produced in Sweden
+46 (0)10-4804700 | Dealers

ClickitUp Free Standing

Vrijstaande glazen balustrade met of een plantenbak of bank

Vrijstaande in hoogte verstelbare glazen balustrade

Ervaar de ultieme combinatie van functionaliteit en esthetiek met onze vrijstaande, in hoogte verstelbare glazen balustrade die niet in de grond verankerd hoeft te worden.

Kies voor een perfect geïntegreerde en strakke plantenbak of een alternatief bankje dat het gedeelte stabiel en functioneel maakt.

ClickitUp Free Standing bouwt voort op ons originele ClickitUp-systeem en biedt de mogelijkheid om elk gedeelte aan te vullen met diverse accessoires voor verhoogde functionaliteit, behoeften en stijl.

Neem gerust contact met ons op zodat we uw project kunnen schetsen.

Een premium glazen balustrade

Het onderste vaste glas is 8 mm gehard en het bovenste beweegbare deel bestaat uit 6 mm gehard glas. De hoogte van de glazen balustrade is 1100 mm in verlaagde positie en 1900 mm wanneer verhoogd.

Deze vrijstaande eenheid hoeft niet in de grond verankerd te worden, wat het zowel flexibel als gebruiksvriendelijk maakt. ClickitUp Free Standing vereist minimale installatie om een terras op grondniveau te creëren.

Wij kennen buitenterrassen

Samen met onze klanten worden de glazen balustrades van ErgoSafe continu geïnstalleerd in buitenterrassen over de hele wereld.

Hulp van een productspecialist

Wij tekenen altijd alle bouwprojecten uit! Boek gerust een afspraak, dan schetsen we samen uw bouwproject!

Fotogalerij

Neem een kijkje in onze fotogalerij en laat je inspireren door verschillende projecten met de diverse varianten van ErgoSafe's ClickitUp®

De glazen ClickitUp®-balustrade van ErgoSafe is beschermd door: Modelrecht 002416248. 001-005. 3-3-2014. Onze ontwerpbescherming houdt in dat geen enkele andere partij het wettelijke recht heeft om kopieën van de glazen balustrade van ErgoSafe te vervaardigen, verkopen of importeren binnen de EU.