Designed and produced in Sweden
+46 (0)10-4804700

ClickitUp

Beweegbare glazen balustrade voor op de begane grond

Met ClickitUp kunt u van uw terras of buitenruimte een windstille oase maken. ClickitUp zorgt voor een fraaie en stijlvolle buitenruimte.

ClickitUp – beweegbare glazen balustrade –  is verkrijgbaar als een recht deel met een maximale breedte van 2000 mm. Bestelbaar in standaardmaten of met een aangepaste breedte. Deurdeel is verkrijgbaar in de afmetingen 1000 mm en 1100 mm. Het glazen balustrade is verkrijgbaar in twee verschillende hoogtes.

U kunt er ook voor kiezen om ClickitUp te combineren met CiUFixed. Wij noemen dat een vaste glazen balustrade. Ze zijn allebei verkrijgbaar met een deurfunctie. Een deel wordt geleverd compleet met grondbevestiging en bovenkap

Een premium glazen balustrade

Het onderste vaste glas bestaat uit van 8 mm gehard glas en het bovenste beweegbare deel uit 6 mm gehard glas. De hoogte van het glazen balustrade is 1100 mm of 1200 mm in verlaagde positie en 1900 mm of 2000 mm in verhoogde positie.

De aluminiumprofielen zijn standaard naturel geanodiseerd. Tegen meerprijs zijn ook zwart geanodiseerde profielen verkrijgbaar. ClickitUp is aangepast voor oppervlakken zonder valrisico.

Offerte?

Vul het contactformulier in als u een offerte wilt of als u wilt dat een verkoper contact met u opneemt.

Wij helpen u graag verder!

Neem gerust contact met ons op als u vragen hebt of als u bezig bent met een interessant project.

Foto’s

Laat u inspireren door onze foto’s van diverse projecten waarbij de glazen balustrade ClickitUp® is gebruikt.