X Choose your country
sv_SE Sweden
da_DK Denmark
nb_NO Norway
en_GB UK
fi_FI Finland
de_DE Germany
es_ES Spain
fr_FR France
pl_PL Poland
nl_NL Netherlands
Designed and produced in Sweden
+46 (0)10-4804700 | Dealers

Begane grond

Glazen balustrades voor uw terras – ClickitUp is verkrijgbaar in diverse varianten

Als de buitenomgeving zicht bevindt op de begane grond moet de variant ClickitUp, CiU Fixed of CiUFlex worden gebruikt. Bij veel horecaterrassen worden onze beweegbare glazen balustrades gebruikt als weerbescherming voor de gasten, maar deze variant is ook prima thuis te gebruiken als windscherm voor de buitenruimte.

Als er geen windscherm nodig is, zijn bij CiU Fixed het design en de afweking al even stijlvol; een glazen balustrade die op een elegante manier opgaat in de buitenomgeving. 

Onze nieuwe CiUFlex kan worden besteld als vaste glazen balustrade met de mogelijkheid tot uitbreiding met windscherm. Bestellen is eenvoudig en zo ook het achteraf monteren van het aparte beweegbare bovendeel.

Lees hieronder meer over de diverse varianten voor de begane grond.

ClickitUp

ClickitUp is het origineel. Deze beweegbare balustrade werd in 2014 gelanceerd en vormt de basis voor alle varianten van onze glazen balustrades. Met ClickitUp zorgt u voor een glashelder uitzicht. Bij een stevige wind klikt u het windscherm omhoog. Met een eenvoudige handgreep creëert ClickitUp de voorwaarden voor een terras in allerlei vormen – thuis of in de horeca.

Door ClickitUp aan te vullen met een luifel creëert u een ruimtelijk gevoel plus de mogelijkheid om de boel buiten open te gooien of juist dicht te doen.

CiUFixed

CiUFixed als u kiest voor een glazen balustrade waar design én constructie centraal staan. CiUFixed is een glazen balustrade die uitstekend te combineren is met ClickitUp – de beweegbare balustrade.

CiUFixed – vaste glazen balustrade – Bestelbaar in standaardmaten of met een aangepaste breedte.

U kunt er ook voor kiezen om CiUFixed te combineren met ClickitUp – beweegbare glazen balustrade. Ze zijn allebei verkrijgbaar met een deurfunctie. Een deel wordt geleverd compleet met grondbevestiging en bovenkap.

CiUFlex

De glazen balustrade is erop gemaakt om het deel uit te kunnen breiden met een beweegbaar bovenste glas. Het product CiUFlex is bedoeld voor buitenomgevingen op de begane grond.

De constructie maakt het mogelijk om vaste en beweegbare delen te bestellen op verschillende momenten. Montage achteraf is makkelijk uit te voeren en zodra de montage klaar is, heeft CiUFlex dezelfde uitvoering en ziet deze er hetzelfde uit als ClickitUp.

Offerte?

Vul het contactformulier in als u een offerte wilt of als u wilt dat een verkoper contact met u opneemt.

Wij helpen u graag verder!

Neem gerust contact met ons op als u vragen hebt of als u bezig bent met een interessant project.

Foto’s

Laat u inspireren door onze foto’s van diverse projecten waarbij de glazen balustrade ClickitUp® is gebruikt.

Een glazen balustrade – verschillende varianten

Onze vakbekwame medewerkers helpen u graag om uw terras, terras, balkon of buitenzitplaats in te richten met de juiste variant glazen balustrade voor uw buitenomgeving!

De glazen ClickitUp®-balustrade van ErgoSafe is beschermd door: Modelrecht 002416248. 001-005. 3-3-2014.
Onze ontwerpbescherming houdt in dat geen enkele andere partij het wettelijke recht heeft om kopieën van de glazen balustrade van ErgoSafe te vervaardigen, verkopen of importeren binnen de EU.