Designed and produced in Sweden
+46 (0)10-4804700

Balkon

Glazen balustrade balkon

Als de buitenomgeving een plek is waar valrisico bestaat, kunt u kiezen voor onze glazen balustrades met balkonglas. Onze glazen balustradevarianten voor balkons zijn getest en goedgekeurd volgens de geldende branchestandaarden.

De varianten voldoen aan de strengste testvereisten op de markt, zonder daardoor af te doen aan het design. Onze glazen balustrades voor balkons bieden u design en veiligheid in één.

Met ClickitUpBalcony voor terrassen krijgt u een glashelder uitzicht en tegelijkertijd beschermt het beweegbare bovendeel van de glazen balustrade tegen wind. De balustrade kan worden gecombineerd met onze vaste glazen balustrade CiUBalconyFixed, die hetzelfde elegante en stijlvolle design heeft als onze in hoogte verstelbare variant.

CiUBalconyFlex is een nieuwe glazen balustradevariant voor balkons. Deze vaste glazen balustrade kan achteraf worden uitgebreid met een beweegbaar bovendeel.

Lees hieronder meer over de verschillen tussen die varianten.

Vul de offerteaanvraag in en ontvang een prijsopgave voor uw glazen balustrade.

ClickitUpBalcony 

Met de beweegbare functie van de glazen balustrade kunt van uw balkon of terras een windstille oase maken. Een fraaie en stijlvolle gevel krijgt u er gratis bij. ClickitUpBalcony is uitstekend te combineren met CiUBalcony Fixed.

CiUBalcony Fixed

CiUBalconyFixed is net als de variant CiUFixed een vaste glazen balustrade. Achter CiUBalconyFixed zit hetzelfde veiligheidsidee als achter ClickitUpBalcony. De glazen balustrade is uitstekend te combineren met de balkonvariant.

CiUBalconyFlex

Deze balustradevariant is makkelijk te upgraden met een beweegbaar deel, waardoor het mogelijk is om achteraf een windscherm te bevestigen, zoals bij onze in hoogte verstelbare varianten.

De mogelijkheid om de balustrade achteraf te kunnen uitbreiden biedt nieuwe mogelijkheden op de markt. Zo kunnen bijvoorbeeld verschillende partijen op verschillende momenten een vast en een beweegbaar deel bestellen voor eenzelfde bouwproject.

CiUFlex is een nieuw product op de markt (Patent pending 20158013.1.).

Offerte?

Vul het contactformulier in als u een offerte wilt of als u wilt dat een verkoper contact met u opneemt.

Wij helpen u graag verder!

Neem gerust contact met ons op als u vragen hebt of als u bezig bent met een interessant project.

Foto’s

Laat u inspireren door onze foto’s van diverse projecten waarbij de glazen balustrade ClickitUp® is gebruikt.

Een glazen balustrade – verschillende varianten

Onze vakbekwame medewerkers helpen u graag om uw terras, terras, balkon of buitenzitplaats in te richten met de juiste variant glazen balustrade.

De glazen ClickitUp®-balustrade van ErgoSafe is beschermd door: Modelrecht 002416248. 001-005. 3-3-2014.
Onze ontwerpbescherming houdt in dat geen enkele andere partij het wettelijke recht heeft om kopieën van de glazen balustrade van ErgoSafe te vervaardigen, verkopen of importeren binnen de EU.